Malax IF logo
Track&Field

Malax IF Friidrott Track&Field Icon

Välkommen till friidrottens hemsida! Friidrotten var den som först visade intresse till Malax IF. Det finns idag ca 50 registrerade friidrottare.

Här hittar ni information om olika tävlingar som arrangeras av Malax IF.

 

Här kommer lite information om var man hittar information om tävlingar i distriktet och hur man anmäler sig till dessa tävlingar.

 

Att hitta tävlingar i distriktet:

Tävlingar hittar man på ÖID-friidrotts hemsida. Det finns en länk till denna sida under fliken länkar.

När man kommer in på sidan, väljer man fliken tävlingar. Här kan man välja alternativet "Sök tävlingar" och då kommer man till ett sökfönster där man kan ange vilka typer av tävlingar man söker, t.ex. enligt åldersgrupp eller tävlingstyp. (Man kan välja ett, flera eller alla alternativ).Välj sedan att "uppdatera listan". Sen får man upp alla tävlingar i distriktet.

Här finns också en länk som heter "anmäl dig här". Här kan du göra din anmälan till tävlingen ifråga, ifall ni önskar delta i tävlingen. Själva anmälningen fungerar på samma sätt som till våra egna tävlingar.

(Man behöver inte ange några säsongsbästa eller peronbästa ifall man inte vill eller ifall man inte vet dessa uppgifter)

 

Hoppas att dessa uppgifter kan hjälpa er att hitta aktuella tävlingar och att anmäla er till tävlingarna.

 

Sektionen står för deltagaravgifter till olika mästerskap för sina medlemmar. (Bl.a. distriktsmästerskap och FM, fråga någon i sektionen ifall ni har frågor om detta.) För att sektionen ska kunna betala denna deltagaravgift, bör vår kassör Inger Båssar få vet om att anmälan har gjorts. Ni kan t.ex. skicka ett mejl till henne med uppgifter om vem som är anmäld, till vilken tävling och vilka grenar. I annat fall betalas inte deltagaravgiften.

Vanliga distriktstävlingar (RT, OT) m.m. betalar deltagarna för själva.(Förutom våra egna tävlingar. De är betalda för de som betalat säsongsavgiften.) 

Sektionen kommer dock att göra en satsning på lite mera tävlingar utanför det egna området. Följ med informationen för att få info om vilka tävlingar som blir aktuella för denna satsning, under sommaren 2016. Sektionen kommer att ta hand om deltagaravgifterna för medlemmarna, i de tävlingar som blir aktuella. Mera information om detta under försommaren.